Unicef, thank you banner

UNICEF: «Takk for din støtte – den nytter!»

Vi har mottatt et hyggelig brev fra Merete Agerbak-Jensen i UNICEF:

UNICEF Norge setter stor pris på at du gjennom Smartlapper.no har gitt ditt bidrag til å gjøre verden til et litt bedre sted for barna.

UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn. Vi er i mer enn 190 land, og jobber både med langsiktig utvikling og nødhjelp. Takket være vår status som en FN-organisasjon får vi enklere enn mange andre organisasjoner tilgang til dialog med landenes myndigheter, og kan på den måten påvirke landet til å selv også prioritere viktige tjenester for barn: Utdanning, ernæring, vaksinasjoner og beskyttelse.

Noe av det som motiverer oss, og som kanskje kan motivere deg, er at vi ser at innsatsen nytter. Verden blir faktisk litt bedre hver eneste dag, selv om det kan være vanskelig å tro når man følger nyhetene. Men faktum er blant annet at barnedødeligheten er halvert siden 1990, til tross for sterk befolkningsøkning i verden. Nesten dobbelt så mange barn får begynne på skolen sammenlignet med år 2000, og store barnedrepere som stivkrampe er i ferd med å bli eliminert i mange land. Afrika er blitt poliofritt etter massiv vaksinasjonsinnsats. Og tidligere i år kom første generasjon malariavaksine.

Verden kom faktisk veldig langt med FNs tusenårsmål, som ble lansert i år 2000 og faset ut i år. Nå er de erstattet med bærekraftsmål som skal gjelde både utviklingsland og industriland som Norge, og målene har store ambisjoner om blant annet å utrydde ekstrem fattigdom innen 2030.

På vegne av UNICEF Norge vil jeg takke Smartlapper.no for at de velger å gi av sitt overskudd til UNICEF, og takke deg som handler hos dem for ditt bidrag. Alle bidrag nytter, og hjelpen kommer dit den skal.

Merete Agerbak Jensen, Unicef takker Smartlapper.no

Merete Agerbak-Jensen
Kommunikasjonssjef UNICEF Norge

Bestill smarte navnelapper

Kan du bidra mer?
Gå til unicef.no for å se hvordan du kan bidra med enda mer støtte til Unicef sitt viktige arbeid for barn i nød.

Av: Anders Rolland

Du støtter UNICEF ved å handle på Smartlapper. 1% av omsetningen går uavkortet til organisasjonen, og barn i nød.

Sjekk ut disse navnelappene: