Konkurransen er avsluttet

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne blir offentliggjort nederst på denne siden når vi har mottatt samtykke til å dele navnet på vinnerne. De som har vunnet har også mottatt en e-post med den gode nyheten. Denne meldingen sendes fra et system som gjør en automatisk trekning. Det kan derfor være lurt å sjekke spam boksen din. Disse meldingen kan havne der. 


Gå ikke glipp av neste konkurranse

Dersom du ikke var med i denne konkurransen kan du registrere deg her for å sørge for at du mottar informasjon om fremtidige konkurranser og andre nyheter
Wall of fame

Heldige vinnerne i våre konkurranser:

Vinner i konkurransen 30. juni 2020

30. juni 2020 gjennomførte vi vår første konkurranse hvor én vinner stakk av med en verdikode med en verdi på 6.000,- kroner, som gir gratis navnelapper i tre år. Og, vinneren  ble: 

Malin Hultqvist

Malin Hultqvist

Malin er lærer, bor i Fredrikstad og er gift med Johan. Sammen har de ei jente som er 2 år gammel og de venter barn nr to i desember. Malin ble med i konkurransen 11. juni, og krysset fingrene for at hun vant. Og, det gjorde hun.

– Dette er jo fantastiske nyheter! Vi bruker navnelapper hele tiden, og med et nytt barn på vei var dette veldig god timeing. 

Vinnere i konkurransen 25. november 2020

25. november – rett før Black Friday – i 2020 hadde vi vår største konkurranse noen sinne. Da trakk vi hele tre heldige vinnere som fikk gratis navnelapper i tre år. Dvs, de fikk en verdikode til en verdi av 6.000,- kroner som kan benyttes ved kjøp av navnelapper på Smartlapper. Og, vinnerne ble: 

Kierra Ripman
Kierra bor på Gjøvik, har en gutt på to og et halvt år og er gravid med ei jente som har termin i januar. Vi gratulerer både med den kommende familieforøkelsen og som vinner av gratis navnelapper i tre år!

Siri Beate
Siri Beate ble veldig glad for å vinne. Hun bor i Åsane i Bergen. 

Michelle Angell
Michelle bor i Tromsø og studerer til å bli barnevernspedagog. 

Vi gratulerer alle tre! Vinnerne har mottatt hver sin verdikode som gir dem rett til å bestille navnelapper til en total verdi av kr. 6.000,- de neste tre årene. 

Vi takker alle de 5.646 som deltok i konkurransen.

Vinnere i konkurransen 26. februar 2021

26. februar kl. 09:00 trakk vi 10 heldige vinnere som vant hvert sitt navnestempel. Vi oppdaterer listen fortløpende etterhvert som vi får vinnernes aksept til å offentliggjøre deres navn her: 

  • Mikael Samuelsen
  • Hanne Geitrheim
  • Susanne Sunde
  • Charlotte klepsvik
  • Silje Marie
  • Laila 
  • Kristine
  • Ikram
  • Camilla
  • Amal