Konkurransen er avsluttet

25. november 2020 kl. 09:00 trakk vårt system 3 tilfeldige og veldig heldige vinnere i vår konkurranse om å vinne gratis navnelapper i 3 år. Og, de tre vinnerne ble:

Kierra Ripman 🥳 🎈 🎉 
Kierra bor på Gjøvik, har en gutt på to og et halvt år og er gravid med ei jente som har termin i januar. Vi gratulerer både med den kommende familieforøkelsen og som vinner av gratis navnelapper i tre år!

Siri Beate 🥳 🎈 🎉 
Siri Beate ble veldig glad for å vinne. Hun bor i Åsane i Bergen. 

Michelle Angell 🥳 🎈 🎉 
Michelle bor i Tromsø og studerer til å bli barnevernspedagog. 

Vi gratulerer alle tre! Vinnerne har mottatt hver sin verdikode som gir dem rett til å bestille navnelapper til en total verdi av kr. 6.000,- de neste tre årene. 

Vi vil også gjerne takke alle de 5.646 som deltok i konkurransen. 

Smartlapper gjennomfører konkurranser og giveaways med ujevne mellomrom. Dersom du ikke var med i denne konkurransen kan du registrere deg her for å sørge for at du mottar informasjon om fremtidige konkurranser og andre nyheter
Wall of fame

30. juni 2020 gjennomførte vi vår første konkurranse hvor én vinner stakk av med hovedpremien, som var gratis navnelapper i tre år. Og, vinneren  ble: 

Malin Hultqvist

Malin Hultqvist

 

Malin er lærer, bor i Fredrikstad og er gift med Johan. Sammen har de ei jente som er 2 år gammel og de venter barn nr to i desember. Malin ble med i konkurransen 11. juni, og krysset fingrene for at hun vant. Og, det gjorde hun.

– Dette er jo fantastiske nyheter! Vi bruker navnelapper hele tiden, og med et nytt barn på vei var dette veldig god timeing.