Konkurransen er avsluttet, og vi har trukket 10 vinnere av et gratis navnestempel

Konkurransen er avsluttet

26. februar 2021 kl. 09:00 trakk vårt system 10 tilfeldige og veldig heldige vinnere i vår konkurranse om å vinne et gratis navnestempel. Vinnerne har mottatt en e-post fra vårt konkurransesystem. Så snart vi har fått kontakt med vinnerne, og fått deres tillatelse til å offentliggjøre at de vant vil du finne deres navn under Wall of fame litt lenger ned på siden. 


 

Smartlapper gjennomfører konkurranser og giveaways med ujevne mellomrom. Dersom du ikke var med i denne konkurransen kan du registrere deg her for å sørge for at du mottar informasjon om fremtidige konkurranser og andre nyheter
Wall of fame

Her offentliggjør vi de heldige vinnerne i våre konkurranser:

Vinner i konkurransen 30. juni 2020

30. juni 2020 gjennomførte vi vår første konkurranse hvor én vinner stakk av med hovedpremien, som var gratis navnelapper i tre år. Og, vinneren  ble: 

Malin Hultqvist 🥳 🎈 🎉 

Malin Hultqvist

Malin er lærer, bor i Fredrikstad og er gift med Johan. Sammen har de ei jente som er 2 år gammel og de venter barn nr to i desember. Malin ble med i konkurransen 11. juni, og krysset fingrene for at hun vant. Og, det gjorde hun.

– Dette er jo fantastiske nyheter! Vi bruker navnelapper hele tiden, og med et nytt barn på vei var dette veldig god timeing. 

Vinnere i konkurransen 25. november 2020

25. november – rett før Black Friday – i 2020 hadde vi vår største konkurranse noen sinne. Da trakk vi hele tre heldige vinnere som fikk gratis navnelapper i tre år. Dvs, de fikk en verdikode til en verdi av 6.000,- kroner som kan benyttes ved kjøp av navnelapper på Smartlapper. Og, vinnerne ble: 

Kierra Ripman 🥳 🎈 🎉 
Kierra bor på Gjøvik, har en gutt på to og et halvt år og er gravid med ei jente som har termin i januar. Vi gratulerer både med den kommende familieforøkelsen og som vinner av gratis navnelapper i tre år!

Siri Beate 🥳 🎈 🎉 
Siri Beate ble veldig glad for å vinne. Hun bor i Åsane i Bergen. 

Michelle Angell 🥳 🎈 🎉 
Michelle bor i Tromsø og studerer til å bli barnevernspedagog. 

Vi gratulerer alle tre! Vinnerne har mottatt hver sin verdikode som gir dem rett til å bestille navnelapper til en total verdi av kr. 6.000,- de neste tre årene. 

Vi takker alle de 5.646 som deltok i konkurransen.

Vinnere i konkurransen 26. februar 2021

26. februar kl. 09:00 trakk vi 10 heldige vinnere som vant hvert sitt navnestempel. Vi oppdaterer listen fortløpende etterhvert som vi får vinnernes aksept til å offentliggjøre deres navn her: 

Mikael Samuelsen

Hanne Geitrheim 

Susanne Sunde

Charlotte klepsvik