Navnelapper pris og produkter

Navnelapper pris:

  1. Fargelapper kr. 169,- 
  2. Hjertelapper – design av Fam Irvoll kr. 199,-
  3. Minilapper – (280 stk. 16×6 mm) kr. 169,-
  4. Kaptein Sabeltann navnelapper kr. 199,-
  5. Karsten og Petra navnelapper kr. 199,-
  6. Flåklypa navnelapper kr. 199,-
  7. Skolapper sort/hvit fra kr. 99,-
  8. Tradisjonelle navnelapper sort/hvit fra kr. 99,-
  9. Strykelapper sort/hvit fra kr. 99,-

 

Flåklypa navnelapper

Flåklypa navnelapper plakat«Sjuogtredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Flåklypa, ei lita fjellbygd under himmelhvelvingen. Sjølberga med både dampysteri og campingplass, lokalavis og egen TV-sender.» 

Kan du noen andre Flåklypa sitater? Mest sannsynlig. Flåklypa er en de største suksessene i norsk filmhistorie. Flåklypa universet byr på så mange originaler og morsomme karakterer. Den sindige sykkelreparatøren Reodor Felgen, Ludvig som er b-menneske og født pessimist og Solan Gundersen som i motsetning til Ludvig er en morgenfugl og født optimist.

Vi er stolte over å kunne tilby Flåklypa navnelapper, som er selvklebende og strykefrie. Navnelapper pris = 169,- kroner for 132 Flåklypa navnelapper. Ved bruk av Flåklypa navnelapper på klær anbefaler vi at du fester navnelappen på vaskeanvisningen, og venter 12 timer med å vaske plagget.

Flåklypa navnelapper ikoner

Bestill Flåklypa navnelapper nå!

 Fargelapper med nye ikoner

Fargerike navnelapper, fargelapper fra Smartlapper

Våre fargelapper har fått en skikkelig ansiktsløftning. Vi har engasjert en dyktig designer til å tegne og designe 100 nye ikoner som du kan ha på navnelappene. Flere ikoner og bakgrunner kommer.

Fargelappene er selvklebende og strykefrie. Navnelapper pris = 169,- kroner for 132 navnelapper.  Fargelappene tåler vaskemaskin og oppvaskmaskin, og ellers mye «juling» i daglig bruk. Ved bruk av fargelapper på klær anbefaler vi at du fester fargelappen på vaskeanvisningen, og venter 12 timer med å vaske plagget.

Fargelapper ikoner, fra Smartlapper

Bestill fargelapper nå!

 


 

Navnelapper i svart/hvit

Sort / hvit navnelapper plakat

Våre tradisjonelle navnelapper i svart/hvit er lagd av slitesterkt materiale som tåler tøff bruk. Materialet brukes faktisk til å foliere biler, så det er laget for å tåle store påkjenninger.

I tillegg til slitesterke strykefrie navnelapper og strykelapper består våre svart/hvit lapper også av egne navnelapper til smart merking av barnesko. Vi kaller dem skolapper. Du kan bestille svart/hvit navnelapper i en av våre «Smarte pakker», eller kun kjøpe enkeltprodukter.

sort/hvit ikoner fra Smartlapper

Bestill navnelapper i sort/hvit nå!

 


Les mer:
| Skolapper | Strykefrie navnelapper | Strykelapper | Smarte pakker | Komplett prisoversikt |