Slik håndterer vi koronavirusutbruddet hos Smartlapper

Koronavirusutbrudd

I en tid der ingenting er som normalt og mange tilbringer mer tid hjemme, møter vi alle nye utfordringer. For oss i Smartlapper er det viktig å være tydelig på hva vi gjør slik at du kan fortsette å handle trygt i nettbutikken vår.

Nå er det viktigere enn noen gang at vi tar vare på hverandre og at vi alle bidrar til å minimere smitterisikoen. Dette er en gigantisk dugnad. For oss i Smartlapper betyr det blant annet at vi alltid står minimum 3 meter fra hverandre. Det betyr at vi aldri spiser samtidig og det betyr hyppig og grundig håndvask. De som kan jobber hjemmefra, og vi følger fortløpende med på hvilke råd og anbefalinger helsemyndighetene gir. 

 

Vi produserer og sender ut varer til deg som normalt.

 

Kan viruset komme med pakken?

Én kunde har stilt spørsmål om det er trygt å handle i nettbutikken vår, og om viruset kan følge med pakken. Når én person spør er det sikkert flere som lurer på det samme. For å svare på dette viser vi til hva Folkehelseinstituttet skriver på sine sider:

«Per i dag er det ikke noe som tilsier at det er risiko knyttet til kjøp av varer og mottak av pakker fra områder med utbredt spredning. Sannsynligheten for at en smittet person forurenser en vare er lav, og risikoen er lav for å bli smittet av viruset som forårsaker covid-19 fra en pakke som har vært eksponert for ulike temperaturer og andre forhold under transport.»

Klikk her for å lese mer på Folkehelseinstituttet sine nettsider

Lengre leveringstid?

Vi produserer og sender varene som normalt, men vi ønsker å ta forbehold om noe lengre leveringstid da vi vet at også Posten Norge AS er påvirket av situasjonen. Du må derfor ta høyde for at leveringstiden på din pakke kan være noe lenger enn normalt. Vi regner med at det er forståelse for dette.

2 tips til aktiviteter:

Tips 1:
Klikk på bildene under får å laste ned vår aktivitetsbingo og labyrint. Aktivitetsbingoen inneholder 9 forskjellige aktiviteter, og barna krysser av på oppgavene etterhvert som de utføres. I labyrinten trenger Vimsen hjelp til å finne tilbake til bamsen sin. En morsom tegnelek. 

Akivitetsbingo fra Smartlapper - moro for liten og stor
Labyrint - hjelp Vimsen å finne bamsen sin

Tips 2:

Våren er her. Finn frem vår- og sommerklærne nå, og fest navnelapper. Gjør det til en hyggelig aktivitet med barna. Og, bruk rabattkoden «hjemmekontor» i handlevognen, så får du nå 15% rabatt. Klikk her for å velge dine smartlapper

Ta vare på hverandre