Navnelapper garanti

100 prosent fornøyd garanti - navnelapp garanti fra Smartlapper. 100 prosent fornøyd, eller pengene tilbake

Markedets råeste navnelapp garanti:

Hvis du ikke er 100 % fornøyd med våre navnelapper, gir vi deg pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre, er å gi oss beskjed innen 100 dager etter kjøpet.

Garantien er ubetinget. Selv om årsaken til at du er misfornøyd er at du selv har skrevet feil da du bestilte navnelappene, får du pengene tilbake. Eller nye navnelapper, hvis du heller vil ha det. Du bestemmer! Her kan du lese mer om garantien og hvordan du ber om å få pengene tilbake.

Vi har valgt å tilby denne garantien fordi du skal føle trygghet når du handler navnelapper fra oss, og vi skal strekke oss langt for at du skal bli helt fornøyd.

I følge norsk lov er vi faktisk ikke forpliktet til å tilby angrerett i det hele tatt. Navnelapper er såkalte “tilvirkede varer” som betyr at produktet er spesielt produsert for deg, og vi har ikke mulighet til å selge produktet til andre. For andre varer krever norsk lov at man skal tilby 14 dagers angrerett. Vi har altså valgt å tilby deg rett til å angre på kjøpet inntil 100 dager etter at du foretok kjøpet.

Med vår navnelapp garanti er det absolutt ingen risiko å bruke Smartlapper som din leverandør av navnelapper. Våre kule navnelapper leveres raskt til deg til gode priser.

Vi ønsker deg velkommen som kunde 🙂

Snarvei til navnelapper: