Navnelapper test

Navnelapp test, kan du stole på testene - er de objektive

Hvert år publiseres ulike navnelapper tester. Ofte er det de samme testene som blir publisert på nytt, og noen nye tester dukker også opp. Men, kan du egentlig stole på resultatene?

Når man leser en test, uansett hva testen omhandler, har man en forventning om objektivitet. Med andre ord, at den eller de som gjennomfører testen ikke har egeninteresse i testresultatet. Dessverre er det ikke alltid enkelt å skille en objektiv test fra et kjøpt testresultat.

Er denne testen sponset?

Dersom en artikkel eller en test er sponset skal dette merkes tydelig. På den måten skal leseren enkelt kunne forstå at det er reklame eller et betalt budskap. Gjerrigknarken.com er en side som formidler gode tilbud og rabattkoder. En side som mange har glede av, oss inkludert. Men, tror du denne testen fra Gjerrigknarken.com er sponset? Smartlapper kom ganske godt ut i testen. Likevel er vi usikre på om dette er en objektiv test man bør stole på. Det er en annonse på toppen av siden for testvinneren, og navnet på testvinneren står nederst på siden som «Tilbyder». Er dette i så fall god merking? Vi kan ikke si noe sikkert, men vi mistenker at denne navnelapper testen er kjøpt og betalt. Dersom dette er riktig mener vi det er direkte villedende, uetisk, juks og dårlig karma.

I forbindelse med testen ble det også laget en video (se under). I denne videoen nærmest advares man mot å bruke Askeladden, som er den største aktøren i det norske markedet. Er dette da en troverdig test? Vi vet ikke svaret, men påpeker kun at man skal lese tester med en viss skepsis.


 

Troverdig test av navnelapper

For å lese troverdige tester av navnelapper må man oppsøke tester som åpenbart er objektive. Forsøk å finn ut hvem som står bak testen, om det kan finnes knytninger mellom tilbyder og testeren og om den som gjennomfører testen følger vær varsom plakaten. Man kan mene hva man vil om norske journalister, men de store norske mediehusene holder en høy etisk standard. Man stoler automatisk mer på undersøkelser som presenteres i f.eks. Aftenposten, VG eller Teknisk Ukeblad i forhold til andre, mindre kjente medieaktører.

Test navnelapper på egen hånd

Den aller beste måten å forstå et produkt, er gjennom egen erfaring. Derfor bør du lese tester med en viss skepsis. Kjøp navnelapper fra en aktør du har lyst til å kjøpe fra. Som du tror du kan stole på, eller som en venn eller venninne har anbefalt til deg. Blir du fornøyd er det topp. Hvis ikke kjøper du fra en annen aktør neste gang. Test våre navnelapper her.


Vi vil nevne at Smartlapper kom godt ut i en test som ble gjennomført på klikk.no / foreldre & barn. Dette er en test vi stoler på. Og, vi kan garantere at det ikke ligger noen bindinger i denne testen fra vår side. Selv om testen begynner å bli gammel er en fremdeles relevant. Smartlapper fikk terningkast 5 og følgende skussmål:

«Rask levering og gode priser»
«Lappene er enkle å bestille, og varene kom i posten dagen etter bestillingen, som er best i denne testen…»

Du kan lese hele testen her.

Helt avslutningsvis vil vi også nevne at vi gjennomfører egne kundeundersøkelser med jevne mellomrom. Våre kunder gir oss i gjennomsnitt 4,33 stjerner (av 5). Dette er bra, men viser også at vi kan bli bedre, noe vi jobber aktivt for å bli. 

Vi håper du finner en leverandør du blir fornøyd med. Du er naturligvis hjertelig velkommen til å teste våre navnelapper som du kan klikke deg inn til her: