Navnelapper til verktøy, verktøylapper, Smartlapper.no

Navnelapper til verktøy er en billig forsikring

Har du mye verktøy som «flyter rundt». Har du ansatte som bruker dyrt verktøy. Våre navnelapper til verktøy er da en billig forsikring mot tap av kostbart utstyr. Her ser du to gode alternativer: 

Alternativ 1: lapper i sort/hvit

Alternativ 1 er våre tradisjonelle navnelapper i sort / hvit (som du kan se i bildet over). Dette er også det rimeligste alternativet. Navnelappene er 30 x 13 millimeter store og har et kraftig lim som sørger for at navnelappen ikke faller av verktøyet. Folien på navnelappene er i utgangspunktet laget for å foliere biler, så de tåler røff bruk.


Bestill navnelapper til verktøy i sort/hvit


 

Alternativ 2: Fargelapper

Alternativ to er våre fargelapper. Som navnet tilsier kan du velge mellom ulike farger – både på bakgrunnen og på bildet / ikonet. Men, du kan også velge enkle sort/hvit her også. Disse lappene har et kraftig lim som sørger for at de ikke faller av verktøyet.


Bestill navnelapper til verktøy med farger


 

Slik lager du navnelapper til verktøy

Når du lager navnelapper kan du velge om du skal ha tekst på en, to eller tre linjer, og du kan ha opp til 18 karakterer / tegn på en linje. Du kan også velge om du ønsker å ha med et bilde / ikon på venstre side av lappen.

Få eller mange – du bestemmer

Du kan velge om du skal ha få eller mange navnelapper til verktøy. Vår minste pakke inneholder 42 navnelapper, og koster 99,- kroner. Se alle våre priser i vår prisoversikt.

Betal med faktura, kort eller Vipps

Når du har laget ferdig dine verktøylapper kan du velge om du ønsker å betale med kort, faktura eller Vipps i kassen. Du kan også velge at fakturaen skal sendes til din bedrift.

| Se alle våre navnelapper |